Bedrijf

VAN HELDEN Marine & Projects BV is een onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerde diensten levert aan klanten in de maritieme, offshore en offshore renewables industrie.

Onze belangrijkste diensten zijn contract- & projectmanagement and (organisatie) advies. In de praktijk betekent dit dat de dienstverlening kan variëren van inspectie en samenstelling van documentatie tot systeemimplementatie en projectmanagement. Het leveren van personeel is ook mogelijk.

Missie

LEES MEER

Missie

Wij zijn een betrouwbaar professioneel bedrijf met een excellente reputatie en leveren wereldwijd diensten op hoog niveau.

Visie

LEES MEER

Visie

Wij geven op consistente wijze en met passie steun en richting aan onze klanten binnen de maritieme, offshore en offshore renewables industrie.

Expertise

Wij hebben gespecialiseerde kennis en ervaring, welke wij onder andere hebben opgedaan tijdens de uitoefening van vele maritieme, offshore en offshore renewables projecten. Naast overkoepelende technische en management kennis, hebben wij een uitgebreide specialistische kennis op het gebied van scheepsberging en wrakopruiming, onderhoudsmanagement, veiligheidsmanagement en standaardisatie.

VAN HELDEN Marine & Projects BV werkt samen met andere advies- en projectmanagementbureaus en heeft een uitgebreid netwerk van contacten die verspreid zijn over de wereld.